JavaScript is off. Please enable it to view the full site.
Helder en vanzelfsprekend Helder en vanzelfsprekend We zijn ontwerpers: we bewegen tussen schalen, lagen en tijden. We brengen verbeeldingskracht in de opgaven van morgen. Maar we weten ook heel goed wat dat betekent voor de materialiteit in het leven van vandaag. Daarbij bouwen we verder met wat de tijd meegeeft aan een plek. Zo ontstaan beelden, ontwerpen en projecten die helder zijn en vanzelfsprekend voelen. Ze ademen mee met de plek. Ruimte maken In onze ontwerpbenadering vouwen stedenbouw en architectuur zich in elkaar. We maken architectuur waarin je het landschap kan voelen en aanraken. Buitenruimte plaatst gebouwen in een zinsverband en richt de blik naar buiten. Andersom werkt het ook: onze plannen en visies kunnen communiceren over tastbare sfeer en alledaagse ervaring. Ontwerpen is ruimte maken door de schalen heen.

Werkwijze

Ontwerpen is ruimte maken door de schalen heen

Loodsen Loodsen We werken vaak waar anderen geen weg meer zien. Juist dan loodsen we onze opdrachtgever, belanghebbenden en bestuurders door woelig water. Onze instrumenten voeden het proces, zorgen dat de mensen zich gehoord weten en sturen op resultaat. Het geeft plezier en energie om anderen uit te nodigen rond een werkmaquette of een kaartenreeks. Maar met de uitwerking naar bestek of bestemmingsplan leveren we ook, wat nodig is om de haven binnen te varen. Tekenen leert je kijken Tekenen leert je kijken Om te begrijpen hoe de schalen met elkaar schakelen, tekenen we. Een tekening dwingt je te onderzoeken, leert je kijken. Wat is de essentie? Waar wil je precies over zijn? Tegelijk geeft de tekening ruimte, laat veel open. Dat maakt de tekening bij uitstek geschikt als aanleiding voor een open en nieuwsgierig gesprek met belanghebbenden.

Een plan dat leeft zal blijven verrassen

Een plan dat leeft Een plan dat leeft Vanuit een open en levendig planproces, ontstaan duurzame plannen die helderheid en inspiratie geven. Onze benadering geeft plannen tijd. Veel zal veranderen en is nog niet te voorzien. Welk antwoord geeft het onderwerp? Een plan dat leeft, zal blijven verrassen.

 

Nederzetting Marker Wadden Nederzetting Marker Wadden Lees meer Sallandse<br /> Erven Sallandse
Erven
Lees meer
Masterplan<br /> Schinkelkwartier Masterplan
Schinkelkwartier
Lees meer
Transformatie<br /> Kazerneterrein Transformatie
Kazerneterrein
Lees meer
Dorpshart<br /> Uithuizen Dorpshart
Uithuizen
Lees meer
Gymzaal<br /> Adamshof Gymzaal
Adamshof
Lees meer
Inrichtingsplan<br /> Treebeekplein Inrichtingsplan
Treebeekplein
Lees meer

Home

Terug naar home Vorige 2 / 2 Volgende Terug naar boven 9411 weergaven Delen