JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

vacature stedenbouwer

12/04/2021

Wij zoeken op korte termijn versterking van ons team. Ben jij een junior+ ontwerper met uitstekende tekenvaardigheden en minimaal 2 jaar ervaring bij een stedenbouwkundig/landschapsbureau? Stuur dan uiterlijk 20 april een mail. 

Ons prettige, collegiale team bestaat uit veelal jonge, gedreven ontwerpers. Projectteams zijn opgebouwd uit een projectleider, ontwerpers en tekenaars. De rollen van ontwerper en tekenaar lopen vaak door elkaar heen. Iedereen werkt aan meerdere projecten tegelijk, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met voorkeuren en ontwikkelpotentieel van de teamleden.  Als junior+ ontwerper ga je werken aan een breed scala aan opgaven. In eerste instantie voor de termijn van een jaar, met de intentie uiteindelijk een langere verbintenis aan te gaan.  De voertaal op het bureau is Nederlands, je kennis van de taal moet goed genoeg zijn om te kunnen participeren aan (interne) overleggen. 

Meer informatie over het bureau, onze werkwijze en de projecten waar wij trots op zijn, vind je op deze website. 

Je motivatie en portfolio graag uiterlijk 20 april mailen naar  info@zieglerbranderhorst.nl o.v.v. sollicitatie, t.a.v. Sjoukje Vermeer. 

Nieuws

Terug naar nieuws Vorige 1 / 16 Volgende Terug naar boven 380 weergaven Delen