JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Vacature stage landschapsontwerp

27/05/2021

Voor de periode september 2021 – februari 2022 hebben we nog plek voor één stagiair landschapsontwerp, die zijn/haar vaardigheden binnen ons prettige en goed op elkaar ingespeelde team wil verdiepen en verbreden door ervaring op te doen in het grensgebied met stedenbouw.

Ziegler|Branderhorst werkt met multidisciplinaire projectteams die per project worden samengesteld. Als stagiair maak je onderdeel uit van deze teams en doe je ervaring op bij meerdere projecten.  De opgaven waaraan Ziegler|Branderhorst werkt zijn vaak op de middenschaal. Hierbij speelt zowel stedenbouw als landschapsontwerp  een rol. Onze ontwerpen overtuigen door vakmanschap, creativiteit en de focus op wat men wil bereiken met de ingreep. Bij onze projecten zijn meestal meerdere partijen en belanghebbenden betrokken. Waar mogelijk, woon je als stagiair interne en externe bijeenkomsten bij. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in het vak, maar maak je ook kennis met de manier waarop de verschillende partijen met elkaar overleggen, en de uitkomst méér is dan de som der delen. 

We zijn gevestigd op een fijne plek in Rotterdam, nabij Metrostation Coolhaven. We bieden dagelijks een gezamenlijke lunch (als het kan buiten in de zon), goede koffie van de locale koffiebrander, een stagevergoeding, fijne collega’s, kennisdeling, een uitgebreide bibliotheek en excursies.

Je motivatiebrief en portfolio graag z.s.m. mailen naar info@zieglerbranderhorst.nl t.a.v. Sjoukje Vermeer. 

Let op: de stageplaatsen voor stedenbouw en architectuur voor het eerste semester van het komende studiejaar zijn inmiddels ingevuld. Graag alléén solliciteren als je een overtuigend profiel landschapsontwerp/landschapsinrichting/landschapsarchitectuur hebt. Rond oktober 2021 kun je je weer aanmelden voor stages stedenbouw, architectuur of landschapsontwerp voor het tweede semester. 

Nieuws

Terug naar nieuws Vorige 3 / 18 Volgende Terug naar boven 227 weergaven Delen