JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Vacature junior landschapsontwerper

07/11/2023

Ziegler|Branderhorst is een ontwerpbureau voor stedenbouw, landschap en architectuur. Onderzoekend, nieuwsgierig en optimistisch werken we als team aan ruimtelijke opgaves. We werken met zo’n 15 gedreven professionals vanuit onze studio in Rotterdam. Onze open houding, creativiteit en vaardigheden zijn van grote waarde in complexe processen. De opgaven waar wij aan werken bevinden zich vaak op de middenschaal. In onze ontwerpbenadering vouwen stedenbouw, landschap en architectuur zich op een vanzelfsprekende manier in elkaar. Wij werken aan stedenbouwkundige plannen en visies, landschapsplannen, buitenruimte ontwerpen en architectuurprojecten. Ons portfolio is divers en bestaat o.a. uit centrumvernieuwingen (Wassenaar, Roermond, Bussum), transformatiegebieden (Suikerterrein Groningen, woningbouwopgave Houten) en hoogstedelijke stationsomgevingen (Arnhem-Zuid, Nijmegen CS).

 

Wij willen ons team uitbreiden met een junior landschapsontwerper die samen met onze medior en senior landschapsontwerper aan verschillende typen opgaven gaat werken. Die enthousiast wordt van landschappelijke en buitenruimte opgaven in zowel stedelijke als landelijke omgevingen, maar ook interesse heeft in stedenbouwkundige opgaven en architectuur.

 

Werk je georganiseerd en vind je het leuk om ontwerpen uit te werken en te detailleren? Kun jij overbrengen welke toegevoegde waarde je levert aan plannen, profielen en visies? Heb jij plezier in het uitwerken van straten, binnentuinen, beplantingsplannen, parken en pleinen? Wil je daarnaast ook in teamverband werken aan stedenbouwkundige projecten? Dan voegen we je graag toe aan ons team.

 

Om je rol goed te kunnen vervullen, heb je (minimaal) een HBO-opleiding tuin- en landschapsinrichting afgerond en kun je een portfolio laten zien waaruit overtuigend blijkt dat je over de gevraagde kennis en kunde beschikt en liefde hebt voor het vak. Verder kun je je op professioneel niveau uitdrukken in de Nederlandse taal en ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar.  

 

We bieden een marktconform salaris (€ 2649,- bruto excl. vakantiegeld bij een 40-urige werkweek), fijne collega’s, vakverdieping, excursies, vers brood van de beste bakker van Rotterdam en uitstekende koffie van de koffiebrander uit de straat.

Startdatum bij voorkeur januari 2023.

 

Je kunt je portfolio (max. 10MB), CV en motivatie tot 27 november 2023 mailen naar: info@zieglerbranderhorst.nl o.v.v. sollicitatie landschapsontwerper. De gesprekken vinden plaats op 6 december 2023. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Sietse Rook, 010 4652036.

 

Nieuws

Terug naar nieuws Vorige 1 / 36 Volgende Terug naar boven 188 weergaven Delen