JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Stage landschapsontwerp

22/06/2022

Wij hebben van september tot februari plek voor een stagiair landschapsontwerp. Wil jij je vakkennis verbreden door ervaring op te doen op het grensgebied met stedenbouw? Dan leren wij jou graag kennen!

Wij werken graag aan projecten op de middenschaal. Hierbij spelen zowel stedenbouw als landschapsontwerp en architectuur een rol. Onze ontwerpen overtuigen door vakmanschap, creativiteit en focus op wat men wil bereiken met de ingreep. Wij werken met multidisciplinaire projectteams die per project worden samengesteld. Als stagiair maak je onderdeel uit van deze teams en doe je ervaring op met meerdere projecten. Waar mogelijk, woon je als stagiair interne en externe bijeenkomsten bij. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in het vak, maar maak je ook kennis met de manier waarop de verschillende partijen met elkaar overleggen. 

We zitten op een topplek aan het water in Rotterdam, vlak bij de metro. Je wordt onderdeel van ons enthousiaste team, we bieden een gezamenlijke lunch met ovenvers brood (als het kan buiten in de zon), een marktconforme stagevergoeding, kennisdeling en excursies.

Heb je een portfolio waaruit overtuigend blijkt dat je focus op landschapsontwerp ligt, dan ontvangen wij   je sollicitatie graag in onze mailbox :  info@zieglerbranderhorst.nl , met in de onderwerpregel: stage landschapsontwerp.  

Nieuws

Terug naar nieuws Vorige 1 / 27 Volgende Terug naar boven 29 weergaven Delen