JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Robert Zandjans

Stedenbouwkundige
LinkedIn

Onderzoekend, nieuwsgierig en optimistisch

Ziegler | Branderhorst is een ontwerpbureau voor stedenbouw en architectuur. Onderzoekend, nieuwsgierig en optimistisch werken we als team aan ruimtelijke opgaves. In een open proces komen we tot oplossingen die ontspannen hun plek in de wereld vinden. Onze projecten lijken vanzelfsprekend, maar verrassen door zorgvuldige detaillering en ongedwongen ruimtelijkheid.

info@zieglerbranderhorst.nl
010 465 20 36

Coolhaven 96a
3024 AG Rotterdam

Altijd in ontwikkeling

Ons bureau komt voort uit de krachtige Nederlandse ontwerpcultuur van lagen en lijnen in een levend landschap. Franz Ziegler richtte zijn eerste bureau op in 2001. Medewerkers van het eerste uur hebben inmiddels hun eigen vitale bureaus. In 2013 is Ivar Branderhorst toegetreden als partner. Om hen heen een team met uiteenlopende ervaring en expertise. Studenten en stagiairs vormen de jongste generatie. Ze leren het vak en houden ons scherp.

Oplossend vermogen

Onze houding en onze vaardigheden zijn van grote waarde in complexe processen. We zijn in staat om vertrouwen en ontspanning te brengen, waardoor er weer beweging mogelijk is. We zijn gespitst op concreet resultaat. Door te werken met BIM en GIS-toepassingen in interactieve kaarten schakelen we moeiteloos met ketenpartners en is er voortdurend zicht op keuzes en consequenties.

Opdrachtgevers

Uit alle domeinen weten opdrachtgevers ons te vinden. Vaak blijkt een eerste project zich te ontwikkelen tot een terugkerende samenwerking. We hebben een sterk gevoel voor de publieke kwaliteit van stedenbouw en buitenruimte. Private opdrachtgevers zijn blij met de ontspannen en oplossingsgerichte wijze waarop we belangen bijeen brengen en tot resultaten komen. We zijn soms zelf ook opdrachtgever, en werken actief aan onderwijs en onderzoek.

Flexibel team

Teamwork is ook in ons vaste team een essentiële waarde. Ons multidisciplinaire team bestaat uit stedenbouwkundigen, architecten, landschapsontwerpers en een bureaumanager. Uiteraard vullen wij, waar nodig, ons team aan met een vaste pool van experts en samenwerkingspartners.

Bureau

Ivar Branderhorst Stedenbouwkundige
Landschapsarchitect
LinkedIn
Lees meer
Franz Ziegler Architect
Stedenbouwkundige
LinkedIn
Lees meer
Dennis Beekman Stedenbouwkundig ontwerper
Linkedin
Lees meer
Anne van den Berg Stedenbouwkundig ontwerper
LinkedIn
Lees meer
Stef Bogaerds Stedenbouwkundige
LinkedIn
Lees meer
Hidde van der Grind Stedenbouwkundige
LinkedIn
Lees meer
Niels Kraak Stedenbouwkundig ontwerper
LinkedIn
Lees meer
Lorenzo van Pul Stedenbouwkundig ontwerper
LinkedIn
Lees meer
Sietse Rook Landschapsontwerper
LinkedIn
Lees meer
Sjoukje Vermeer Bureaumanager
LinkedIn
Lees meer
Robert Zandjans Stedenbouwkundige
LinkedIn
Lees meer
Isabel van Ommen Stedenbouwkundig ontwerper
LinkedIn
Lees meer
Kees van Roon Landschapsontwerper Lees meer
Isa Welling Stedenbouwkundig ontwerper in opleiding
LinkedIn
Lees meer
Terug naar bureau Vorige 11 / 14 Volgende Terug naar boven 618 weergaven Delen